ERZURUM / PALANDÖKEN - Abdurrahman Gazi İlkokulu

Abdurrahman Gazi İlkokulu

Adres
ABDURRAHMAN GAZİ MAH. KEBİR SK. ABDURAHMANGAZI ILK.OKULU BLOK NO 1 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Başarı için tüm birimlerle işbirliği halindeyiz. Tüm öğrencilerimize karşı yaklaşımda eşit mesafedeyiz. İnsan haklarını önemseriz. Öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya koymalarında en yakın destekçileriyiz. Dürüstlüğü ve iyi ahlakı önemseriz. Okulun tüm çalışanlarına aynı ölçüde saygılıyız. Öğrencilerimize her anlamda iyi örnek olmaya çalışırız. Her öğrenci kendine özgüdür,farklılık zenginliktir, bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğrenebilir ve eğitilebilir. İlkemiz öğüt vermek değil örnek olmaktır. Yaşam boyu eğitime inanıyoruz. Kurum olarak varlık nedenimiz öğrenci-veli,çalışan ve çevrenin beklentilerine yanıt vermektir. Erdemli insan görevini bilen ve yapandır. Eğitim ve öğretimde sonuç değil süreç önemlidir.
Misyon
MİSYONUMUZ 1-)Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. 2-)Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi,birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. 3-)Etkinlik ve verimliliği sağlamak kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. 4-)Mükemmelliğin sonu yoktur.Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. 5-)Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla,sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.
Başarılar
Kros Dalında Dereceler ,Dumansız Hayat Projesi Sağlık Bakanlığı Ödülü , 2012-2013 Okullar Arası Sağlık Projesi Erzurum İl 3. sü İlçe 1. si
Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Erzurum il merkezinde bulunmaktadır