ERZURUM / PALANDÖKEN - Abdurrahman Gazi İlkokulu

Değerler eğitimi kapsamında Erzurum Lisesi ile ortak çalışmalar yapıldı.

Nis

Öksüz ve yetim öğrencilerimize ev ziyareti yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul içi ve okul bahçesindeki etkin faaliyetlerle kutlanmıştır.

Nis

"İsmi İle Müsemma Okullar Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan faaliyetler.

Nis

Vatan ve bayrak sevgisininin pekiştirlmesi amacıyla Afrin´e "Her askere bir mektup" projesi gerçekleştirilerek Afrindeki güvenlik görevlilerine mektup gönderilmiştir.

Nis

Değerler eğitimi kapsamında bahar temizliği tüm paydaşlarca gerçekleştirildi.

Nis

Kütüphaneler Haftası etkinliğinde tüm sınıflara okul yönetimince kitap dağıtılmıştır.

Nis

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ın Eşi Muhterem Emine ERDOĞAN´ın  öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında okulumuzda haftasonu okuma yazma kursu açılmıştır.

Nis

Palandöken Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından ağız ve diş sağlığı konulu seminer öğrencilerimize verilmiştir. Tüm öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası dağıtılmıştır.

Mrt

Değerler Eğitim kapsamında Vatan, Bayrak ve Şehitlik konularını içeren etkinlikler yapılarak, Afrin´deki kahraman ordumuza destek verilmiştir.